USA 2008 - New York, mandag d. 30. juni, dag 3

Oprettet 10.08.2008 - 13:08 af Helene - opdateret 08.04.2009 - 20:41 af Søren

I dag skulle turen gå til Soho-kvarteret, den sydlige del af Manhattan. Der ville vi se Ground Zero (hvor tvillingetårnene blev skudt i grus). Først skulle vi dog lige op forbi designerne, "Pinc Premium", som vi havde lovet.


Pinc Premiums hjemmeside.

Derefter skulle vi shoppe, tøj er meget billigt i USA i forhold til Danmark.

 

Her er vi oppe hos "Pinc Premium".
De havde masser af lækre cowboybukser.

Vi snakkede også om løst og fast, og fik anbefalet en god frokostrestaurant i Soho.

Designer ægteparret havde ikke været nede at se Ground Zero. Det var for ubehageligt et minde, de havde kendt en del af de mennesker, der var på det ene af flyene, som blev styret ind i tårnene. 

Vi tog undergrunden til Soho. Så fik vi også prøvet det.

Her er restauranten, vi var blevet anbefalet. Søren og Helene sidder og nyder Margheritas før maden. Dette viste sig at blive en af de bedste madoplevelser, vi havde i New York.

Vi har ikke nogle billeder af Ground Zero, for det var under bødestraf forbudt at fotografere. Også dette var der ikke lavet noget turistmål ud af. Der var dog en mindeplade og der var heftig byggeaktivitet i gang: Et nyt World Trade Center er under opførsel, dog ikke mage til det tidligere.

Efter at Søren havde opsuppleret sin garderobe med nogle flere polo-shirts, og Marie havde købt sig endnu en ny taske i "Century 21" (et stormagasin i "Dalle Valle stil"), og Jakob havde fundet sit yndlingsmærke G-Star Raw, som var tæt på at være lige så dyrt som i Danmark, ankom vi trætte til John´s Pizzeria, som i guidebogen var beskrevet som New Yorks bedste pizza restaurant.
Så der var lidt ventetid udenfor. Da vi fik plads efter ca. en halv times ventetid, var det et ganske almindeligt pizzeria med ualmindeligt travlt. Jo, pizza'erne var da gode, men med betegnelsen "New Yorks bedste" havde vi måske forventet noget mere.
Vi gik hjem til hotellet igen gennem den mørke nat. Således fik vi også set lidt til natten i New York, byen der aldrig sover.