USA 2008 - Fra Vermont til Niagara Falls

Oprettet 10.08.2008 - 14:21 af Jakob - opdateret 08.04.2009 - 20:45 af Søren

 

 

Turen skulle nu gå til Niagara Falls, som er USA's største vandfald. Vi skulle dog være i Canada, hvorfra man bedst kan se det. Det var en 8 timers køretur, men Harry Potter fik tiden til at gå hurtigt, eller musik for de unge, når de voksne gerne ville se på landskabet.
Kl 18:00 kom vi frem til vores hotel. Ved siden af var der en meget god steak restaurant. Selv om vi fik det meget derovre, var det nogle rigtig gode bøffer.
Efter maden gik vi ned og så på fyrværkeri. Det var et show i anledning af d.4 juli, uafhængighedsdagen. Det var et flot show, og vi så det tæt på, selv om vi stod i Canada og så over mod USA.
Vi gik derefter ned til vandfaldet , som er illumineret om natten. Det var et flot syn. Fantastisk og storslået - og så er det kun det lille af vandfaldene!
Efter det flotte fyrværkerishow var der et andet lysshow i form af neonskilte overalt i byen. Det var i den grad en turistfælde af de helt slemme. New York eller noget andet sted var heldigvis ikke sådan. Souvenir shops overalt - det kan ikke undre nogen at Canada er det land i verden,  hvor man udleder mest CO2/indbygger.
Efter en god nats søvn på det ikke fantastiske, men alligevel nogenlunde gode hotel, tog vi ned til vandfaldet og så det i dagslys.
Vi skulle på en tur med skibet "Maid of the Mist", som sejlede helt tæt på vandfaldet. Vi fik udleveret regnjakker, og sejlede så næsten ind i det - det var en ret fantastisk oplevelse, bruset i ørene, vanddråberne, der konstant ramte en, og så var båden pakket med turister til randen.
Her er Maid of the Mist (der var 4 i alt) ved at blive pakket med regnfrakkebærende turister.
Søren kunne ikke holde op med at tage billeder hvert halve minut, og det fik han et godt oversigtsbillede ud af.