Besøg hos Manish og hans familie d. 10 Oktober 2005

Oprettet 29.04.2006 - 20:53 af Søren - opdateret 08.04.2009 - 22:54 af Søren

Søren arbejder en del sammen med en indisk ingeniør, Manish, som var så venlig at invitere os på besøg på vejen fra Agra til Delhi. Han bor sammen med sin kone, søn, datter, far, mor og onkel. I anledningen af den forestående helligdag var hans søster og hendes datter også på besøg.

Konen er chefsekretær hos GoodYear, og talte glimrende engelsk. Hans søn på 7 år gik i Delhi Public School, som uanset navnet er en privat skole, hvor alt foregår på engelsk - undtagen deres Hindi timer. Så han kunne en del engelsk, men var noget genert. 

Deres hus er et rækkehus med en ret lille stue. Her sidder vi på en slags diva for enden af stuebordet. Manish med sin søn og datter på knæene, sønnens ven står op, og niecen foran i rød bluse. Døren bagved er hovedindgangen.

Denne tid er deres faste tid. Dvs. de spiser kun et vegetarisk måltid om dagen. Denne periode varer ni dage. De skulle derfor ikke selv spise, men Manish's mor lavede nogle små snack-lignende retter til os, så vi kunne smage noget hjemmelavet indisk mad. Det var spændende, men ikke alt var lige godt for vore ganer.

billede
Manish's kone forærede Agnete og Marie nogle pande-smykker. Her viser hun hvordan de ser ud, og hvordan man bruger dem. Det er Manish's mor der ser interesseret til. De er vist ligeså intereseret i os, som vi er i dem. billede
Senere viste de os eksempler på indisk tøj, og gav os en række gode tips til indkøb. billede

Efter en meget lang dag kom vi sikkert tilbage til hotellet ved midnatstide.

Men hotellet havde kludret i det, så der var ikke værelser til os på samme sal. I stedet tilbød de os deres "executive suite" med tre ekstra senge til samme pris. Det havde vi ikke noget imod :-)

Agnete og Marie insisterede fluks på at komme i karbad i det store badeværelse (der var to badeværelser), selv om det var midt om natten.

Men det var vist også godt at blive vasket lidt efter den lange tur fra Agra.

billede